Всеукраїнський фінал АФЛУ 2018/2019: учасники, схема розіграшу та онлайн жеребкування

19 марта 2019 20:13

22-24 березня у Житомирі відбудеться Всеукраїнський фінал Аматорської футзальної ліги України сезону 2018/2019.

 

Свою участь у Всеукраїнському фіналі АФЛУ підтвердили переможці 15 регіональних етапів: ФК "ІнБев" (м. Житомир), "Надія" (Волинська обл.), "Skidka" (м. Київ), "ЛАД" (м. Дніпро), "Гепард" (м. Харків), "Щит" (Луганська обл.), "Титан" (Донецька обл.), "Колесо-Центр" (м. Запоріжжя), "Володимир" (Вінницька обл.), ФК "Земельник" (м. Кропивницький), "Сервіс-Люкс" (м. Суми), "Свиспан-Костопіль" (м. Рівне), "Орексім" (м. Миколаїв), "Арсенал" (м. Херсон), "Себн-Скриня" (м. Тернопіль).

Цьогорічний розіграш турніру пройде у три етапи:

1-й день «Кваліфікаційний раунд»

5 груп по 3 команди. Переможці останніх фіналів та регіони, які найчастіше грали у фінальних іграх Всеукраїнського фіналу АФЛУ будуть «сіяними» як перші номери п’ятьох груп, інші команди у групах будуть розведені «сліпим» жеребкуванням.

2-й день «Основний раунд»

За підсумками кваліфікаційного раунду команди діляться на дві ліги: вища та перша. До вищої ліги виходять 9 команд (переможці груп та кращі другі місця), які сформують три групи по три команди. Три команди з найкращими показниками за підсумками кваліфікаційного раунду формують перші номери груп основного раунду. Другі номери груп розподіляються за найгіршими показниками за підсумками кваліфікаційного раунду. Треті номери груп формуються жеребкуванням (другі та треті номери груп розподіляються з урахуванням неможливості потрапляння в основному раунді в групу з командами, з якими вони грали у кваліфікаційному раунді).

Команди першої ліги формують відповідно дві групи по три команди (з урахуванням неможливості потрапляння в основному раунді в групу з командами, з якими вони грали у кваліфікаційному раунді).

3-й день «Фінальна частина»

По чотири кращих команди у кожній лізі формують півфінальні пари відповідно вищої та першої ліги. Матч за третє місце не проводиться.

Жеребкування Всеукраїнського фіналу АФЛУ відбудеться сьогодні о 19:00, онлайн жеребкування можна буде переглянути на нашому сайті.

 


Комментарии пользователей сайта

(Нет комментариев)

Добавить стену ВКонтакте
Укажите ID группы или страницы ВКонтакте,
посвящённой Вашему турниру:

например: 24687652