Анонс 27 тура Экстра-лиги

16 апреля 2014 14:40

ЛТК (Луганськ) – Кардинал-Рівне (Рівне)

17квітня. Луганськ. ЛТК-арена. 12.00.

Арбітри: І. Кравченко (Суми), О. Кухар (Кривий Ріг)

Третій арбітр – О. Городищенко (Луганськ). Хронометрист – А. Духан (Луганськ).

Спостерігач арбітражу – С. Ушкань (Кременчук).

Обидві команди вже дограють сезон, щоправда з кардинально різним настроєм. Про настрій можна судити з останніх ігор. «ЛТК» в кожній грі б’ється і молоді хлопці доводять свою профпридатність, причому останні два матчі провели в режимі плей-оф. останньому матчі. ЛТК два останні матчі провело в такому собі режимі плей-оф і з гідністю склали цей іспит. А от рівнянам у матчі зі «Спортлідер+» явно бракувало мотивації і настрою. З огляду на залучених Сергієм Піддубним у минулому матчі гравців, можна сміливо передбачити, що й завтра тон задаватиме молодь. Отже, вийде певне «молодіжне» дербі. Що ж до зустрічей у цьому сезоні, то рівняни двічі перемогли вдома 4:2 і 4:2, а в Луганську перемогли господарі 4:3.

Єнакієвець (Єнакієве) – Ураган (Івано-Франківськ)

17 квітня. Донецьк. ДЮСШ №5. 13.00.

Арбітри: С. Туржанський (Київ), В. Поляков (Кривий Ріг)

Третій арбітр – Р. Плотніков (Донецьк). Хронометрист – О. Штундер (Донецьк).

Спостерігач арбітражу – С. Стрілецький (Луганськ).

Цей матч сміливо можна назвати «мінус шість, мінус чотири». Вже й не згадаєш, коли перед одним матчем команди не могли розраховувати на таку кількість гравців. В принципі, здається, що тренери вирішили застосувати тактику Жозе Моуріньо по набору зайвих карток для прибирання ризику дискваліфікації на плей-оф. Як би там не було, а у «Єнакієвця» дискваліфіковані Нестерук, Скорий і Вассура, а в «Урагані» Шотурма, Валєнко, Морено і Кордоба. Крім дискваліфікацій господарів підкосили ще й травми Рося, Хурсова і Тіагу. Доволі цікава ситуація склалася і з вісьмома жовтими картками Дениса Овсяннікова. В минулому сезоні за це давалася дискваліфікація на два матчі, але після певних змін у регламенті зараз все начебто виглядає зовсім по-іншому. В цій ситуації можна сподіватися на те, що тренери врешті-решт дадуть шанс своїй молоді. Є високі шансивперше у сезоні таки зіграти за «основу» Філатову, а у гостей є надія, що Сергій Гупаленко випустить Ореста Боргуна, який хоч і грав, але вкрай мало. Це останній матч «Єнакієвця» у «регулярці» і гравцям з Донбасу треба в ньому перемогти, щоб встановити рекорд за набраними очками. «Ураган» фактично втратив шанси на 2-ге місце і перемога у двох заключних матчах нічого не гарантує, але, як кажуть, надія вмирає останньою. Ну а статистика зустрічей повністю на боці «Єнакієвця»: 2:1, 5:2, 4:3.

Спортлідер+ (Хмельницький) – Локомотив (Харків)

17 квітня. Хмельницький. Спорткомлекс УМВС. 16.00.

Арбітри: Г. Гора (Київ), П. Кравцов (Рівне)

Третій арбітр – С. Подворний (Хмельницький). Хронометрист – М. Кузнєцов (Хмельницький).

Спостерігач арбітражу – С. Кравцов (Київ).

Трохи більше тижня тому команди уже зустрічалися у Харкові і чемпіони святкували дуже важку перемогу з мінімальним рахунком. Враховуючи, що «Спортлідер+» останнім часом стабільно набирає очки, особливо вдома, то цей матч для «Локомотива» видається не надто простим. Тим паче, що в останньому матчі хмельничани явно захочуть хорошим результатом віддячити своїй торсиді, яка впродовж усього сезону їх палко підтримувала. Без кадрових втрат не обійдеться, бо у кожної команди є по одному дискваліфікованому гравцю – Євген Сірий у «Локомотива» і Ярослав Заворотний у «Спортлідера+». Хто-хто, а франківські уболівальники будуть з особливими надіями переглядати цей матч, адже вони сподіваються на диво. Щоб диво у вигляді 2-го місця для «Урагану» втілилося у життя необхідно, щоб подоляни відібрали очки у «залізничників». Так фанатська армія «лідерів» у цьому матчі значно зросте, принаймні на відстані. Поки що ж усі матчі в цьому сезоні були на користь «Локо»: 6:2, 5:1, 3:2.

extra-liga.org.ua


Комментарии пользователей сайта

(Нет комментариев)

Новости
Добавить стену ВКонтакте
Укажите ID группы или страницы ВКонтакте,
посвящённой Вашему турниру:

например: 24687652