Развязка футзального сезона - Локомотив и Энергия сыграют финальные матчи

7 мая 2016 14:15

У суботу, 7 травня у Харкові та Херсоні стартують медальні серії плей-офф Екстра-ліги! У битві за чемпіонський титул будуть битися харківський «Локомотив» та львівська «Енергія», а за бронзові нагороди зіграють херсонський «Продексім» та хмельницький «Спортлідер+».

У золотому протистоянні зійдуться дві найсильніші команди регулярного чемпіонату, які програли найменшу кількість матчів у регулярці – у «Локо» лише одна поразка (саме від «Енергії»), а у львів’ян їх було три.

Свій перший матч у сезоні команди зіграли 26 вересня минулого року в рамках 4-го туру Екстра-ліги. До перерви хлопці Максима Павленка змогли здивувати харківських вболівальників й на перерву пішли лідерами – 3:2. Проте, у другому таймі «залізничники» зуміли зламати хід гри, забити три голи і перемогти 5:3. Тоді у гостей дублем відзначився Михайло Грицина, ще один гол забив Тарас Кузь. А от у господарів п’ять м’ячів на рахунку різних гравців – Євгена Рогачова, Олександра Сорокіна, Дмитра Федорченка, Дениса Овсяннікова та Дмитра Сорокіна.

А от у 13-му турі енергетики у Львові взяли реванш й перемогли з рахунком 2:1. У першому таймі Михайло Грицина та Дмитро Федорченко обмінялися голами, а перемогу господарям приніс граючий тренер Максим Павленко, який за дві хвилини до фінального свистка вдало підставив ногу після пострілу Миколи Грицини.

Але був у цьому сезоні ще один шикарний матч за накалом та рівнем футзалу – півфінальна битва Кубка України. У Харкові у «Фіналі восьми» ця дуель знову завершилася з рахунком 2:1, проте цього разу перемогу здобули хлопці Євгена Ривкіна. В середині першого тайму Денис Овсянніков вивів «Локо» вперед, на 29-ій Михайло Грицина рахунок зрівняв, а переможний м’яч на 30-ій хвилині забив Дмитро Сорокін.

Тож, в особистих зустрічах сезону 2015/2016 перевага на боці чинних чемпіонів 2:1, а на вболівальників очікує чергова порція супер-протистояннь найкращих команд Екстра-ліги! Дві перші битви відбудуться у харківському спорткомплексі «Локомотив» о 14:00 й будуть наживо транслюватися на каналі «Спорт1».

Локомотив (Харків) -:- Енергія (Львів) (матчі за чемпіонське звання)
Місце проведення: м.Харків, СК «Локомотив»

Дата і час проведення матчу: матч №1 субота, 07.05.2016, 14:00; матч №2 неділя, 08.05.2016, 14:00;
Арбітри матчу: О.Білащенко (Чернігів), В.Дараган (Київ), Л.Жиронкін (Київ)
Спостерігач арбітражу: В.Олійник (Київ)

А от у боротьбі за бронзові нагороди зійдуться третя та четверта команда за підсумками регулярного чемпіонату - «Продексім» та «Спортлідер+». Херсонська команда справжнє відкриття цього сезону – дебютант Екстра-ліги зумів посісти третю сходинку в регулярці та дістатися півфіналу плей-офф. Проте були і осічки – наприклад, «Продексім» не зміг пробитися у «Фінал восьми» Кубка України. Херсонці в 1/8-ій фіналу поступились майбутньому володарю трофею «Локомотиву», виграючи по ходу зустрічі 3:0! А от «Спортлідер+» - срібний призер чемпіонату 2015, тож чималий досвід боротьби у матчах плей-офф у хмельницьких хлопців є.

У регулярному чемпіонаті команда Ігоря Москвичова двічі перемагала команду Романа Ковальчика: у 5-му турі «Продексім» насуху переграв «СЛ+» 4:0, а у Хмельницькому вирвав гостьову перемогу 3:2. Тож, у хмельницьких хлопців є додаткова мотивація перервати неприємну серію і здобути ще один комплект нагород слідом за минулорічним сріблом. А у херсонців, звісно, є велике бажання продовжити вдалий для команди сезон і вибороти перші нагороди Екстра-ліги в історії клубу!

Продексім (Херсон) -:- Спортлідер+ (Хмельницький) (матчі за бронзові нагороди)
Місце проведення: м.Херсон, СК «ХВУФК»

Дата і час проведення матчу: матч №1 субота, 07.05.2016, 14:00; матч №2 неділя, 08.05.2016, 13:00;
Арбітри матчу: О.Кухарь (Кривий Ріг), І.Овчинніков (Запоріжжя), І.Якимишин (Львів)
Спостерігач арбітражу: С.Кравцов (Київ)

futsal.com.ua


Комментарии пользователей сайта

(Нет комментариев)

Новости
Добавить стену ВКонтакте
Укажите ID группы или страницы ВКонтакте,
посвящённой Вашему турниру:

например: 24687652