Максим Панасенко: "Для нас каждая игра принципиальная"

13 марта 2018 13:04

- Максиме, судячи з турнірного становища, гра у Сумах має фактично визначити переможця групи? Команда «ХНУ» якось особливо готувалася до цієї зустрічі?

- Дійсно, це буде вирішальна гра у групі, але ніякої особливої підготовки до матчу не було. Тренуємось у звичному режимі.

- Для вашої команди принципово зайняти перше місце у Конференції?

- Насправді, для нашої команди кожна гра принципова і кожний суперник принциповий, адже завдання тільки одне – перемагати. Бо навіщо тоді взагалі грати у турнірах та втрачати час?

- Так склалося історично, що команда «ХНУ» невдало грає у Сумах. Зокрема, можна згадати фінал чемпіонату України дворічної давнини, коли ваша команда програла саме студентам «СумДУ». Цей факт впливає на настрій гравців?

- Про минулі невдачі у команді ніхто не згадує. Ми не звертаємо увагу на те, що траплялося раніше. Думаємо лише про майбутню гру. Звичайно, фактор власного майданчику має певне значення. Втім, будь-яка гра розпочинається з рахунку 0:0, для обох команд покриття майданчику однакове.

- Не помилюсь, якщо відзначу, що «СумДУ» захоче довести, нібито вам пощастило виграти у першій грі. А є що доводити гравцям «ХНУ»?

- Так, ми хочемо довести, що нічим не поступаємось представнику Першої ліги України, і задля цього маємо продемонструвати свою найкращу гру.

Прес-служба ВФАС


Комментарии пользователей сайта

(Нет комментариев)

Новости
Добавить стену ВКонтакте
Укажите ID группы или страницы ВКонтакте,
посвящённой Вашему турниру:

например: 24687652