Запрошуємо прийняти участь в турнірі ХОАФ за підтримки УАФ

 ДО УВАГИ ФУТБОЛЬНИХ КОМАНД!

Інформуємо про проведення 8 та 9 серпня в місті Харкові, на футбольних полях зі штучним покриттям за адресою: м.Харків, вул. Плеханівська, 65, футбольного турніру, який організовує DSI FOOTBALL GROUP за сприяння Української асоціації футболу. Аналогічні змагання відбудуться в Дніпрі, Одесі та Києві.

Футбольний турнір відкрито для співробітників правоохоронних органів, адвокатів, нотаріусів, працівників судів, службових осіб податкових відомств, працівників міністерств внутрішніх справ та інших міністерств, державних, місцевих органів влади. З регламентом проведення змагання можна ознайомитися на еленктронній сторінці: footcup2020.kyiv.ua

Турніри відбуваються за правилами міні-футболу. У кожній команді будуть грати по 4 польових гравця + 1 воротар. Покриття футбольного поля - штучна трава, тому ми просимо, щоб Ви взували тільки звичайні бутси для міні-футболу або спеціальні футбольні бутси Astro Turf. Під час матчів буде використовуватися м'яч розміру 4. Форма воріт - для міні-футболу. Щоб уникнути серйозних травм обов'язкова наявність щитків на гомілку. Вашій команді належить зіграти кожну суботу 3 обов'язкових матчі зі своїми суперниками на груповому етапі, і в разі успішних виступів у неділю проводяться тури на вибування і фінальні тури.

Ви зіграєте всі Ваші матчі в ретельно спланований за часом термін. Турніри відбудуться в Харкові, Дніпрі, Одесі та Києві. Турнір у м. Дніпро відбудеться 1-2 серпня 2020 року на полях Bartolommeo Bestriverresort, м.Дніпро, вул. Набережна перемоги , 9б, у м. Харкові 8-9 серпня 2020 року на полях стадіона Metalist, м. Харків, вул. Плеханівська, 65, у м. Одеса 15-16 серпня 2020 року на полях ФК Черноморец , м. Одеса, вул. Азарова, 1. Фінальний турнір відбудеться у м. Києві 12-13 вересня 2020 року на сучасних полях Benfica Ukrainian Academy , м. Київ, Новообухівське шосе , вул. Олімпійська, 1. Турнір організовується за підтримки УАФ та Федерації Футзала міста Києва. Для нас велика честь запросити Вашу футбольну команду для участі в турнірі 2020 у Києві.

Останній термін подачі заявок 29 липня 2020 р. З питань проживання під час проведення турніру звертатись за посиланням, Збір за участь в турнірі 5 500 грн. за команду.

У разі якщо Ви хочете подати заявку пізніше цього терміну, зв'яжіться з ор-ганізаторами турніру за адресою (dsigroupk@gmail.com, +380988896514, +380636975974 (WhatsApp)). 

Контактна особа  098-88-96-514 Владислав Мовсесян