Neymar JR’S Five повертається до Харкова!

 Red Bull відкриває футбольний сезон 2018 разом з Neymar Jr’s Five! У цьому році на тебе чекає ще більше футболу, ігор, голів та перемог. Ми зробили всесвітньо відомий турнір ще ближчим до тебе та твоїх друзів. Отже, не зволікай, запрошуй свою команду до справжнього футбольного бою, щоб вже цього літа вирушити до Бразилії та зустрітись з легендою світового футболу - Неймаром. Пам’ятай основні правила: в команді повинно бути мінімум п’ять, але не більше семи, гравців. Вік гравців - від 18 до 25 років, однак два гравці можуть бути старші цього віку. Граємо 5х5 без воротарів та не торкаємось м’яча у штрафній зоні. Тривалість матчу - 10 хвилин. За цей час ви маєте показати свою перевагу та повністю переграти суперника, адже один гол – це мінус гравець з команди навпроти. Обов’язково ознайомтеся з детальними правилами.

Будь уважним! У 2018-му у кожному місті буде проведено по два відбори. , У Харкові - перший відбір відбудеться 25 Березня у футбольному закритому спортивному залі, максимальна кількість команд 28. У цьому відборі можуть взяти участь лише студентські команди, при наявності у всіх гравців оригіналу студентського квитка або залікової книжки. Краща харківська студентська команда поїде на Національний фінал до Києва. А вже 19 травня усі охочі футболісти міста вийдуть на відкриті поля Харкова, щоб показати свою майстерність та виграти квиток на Національний фінал. УВАГА! Гравці, які взяли участь у студентському відборі, не зможуть повторно взяти участь у другому локальному турнірі. За цим пильно стежитимуть організатори!

Для реєстрації на турнір потрібно зареєструватись на сайті www.neymarjrsfive.com/uk/UA . Також на сайті ви зможете знайти всі деталі та дізнатись про результати матчів в своєму місті.

До зустрічі на полі!

Контактний номер телефону +38 (073) 173 89 10