FlashScore – ваш персональний асистент у світі спорту

28 августа 2021 17:27

 

Чи мріяли ви коли-небудь про сервіс, в якому було б все необхідне для спортивного вболівальника – рахунки матчів, турнірні таблиці в режимі реального часу, новини, фото, відео, і щоб все це було в вашому розпорядженні де б ви не перебували? Така ж мрія була й у засновників FlashScore – одного з провідних сервісів у галузі спортивних результатів і статистики.

Усе розпочиналось 15 років тому, як захоплення кількох фанатів. Зараз FlashScore, що належить чеській компанії LiveSport s.r.o., це глобальна мережа, котра охоплює кілька десятків ресурсів понад 30 мовами, із загальною аудиторією більш ніж 100 мільйонів користувачів щомісяця.

На український ринок ця європейська служба прийшла у 2015-му, презентувавши власну україномовну сторінку – FlashScore.ua (початково, на наших теренах, сервіс був відомий під назвою MyScore). Невдовзі веб-сторінка отримала підсилення в формі мобільних додатків на платформах Android та iOS.

Чому  FlashScore користується такою популярністю серед шанувальників спорту в цілому світі? В першу чергу сервіс відомий широким висвітленням футбольних змагань. Мова не лише про такі топові турніри як Прем’єр-ліга, Серія А, Ла Ліга, Бундесліга чи Ліга чемпіонів, на сайті та в мобільних додатках можна знайти інформацію навіть про цілком екзотичні змагання - чемпіонати Джибуті, Гаїті чи Оману. Та головне – не обсяг даних, а оперативність інформації. Наскільки швидким є FlashScore? Настільки ж швидким, як Мессі чи Роналду на футбольному полі, та швидшим за телебачення. Сповіщення про забитий гол користувачі FlashScore часто отримують із випередженням прямої трансляції по ТБ.

На сьогоднішній день, FlashScore охоплює 38 видів спорту (від таких базових як футбол, баскетбол чи теніс, до вкрай нетрадиційних – песапалло та кабадді) та понад 6000 турнірів і змагань, значна кількість з яких висвітлюється наживо. Окрім цього, до вашої уваги набагато більше, ніж просто рахунки матчів  – індивідуальна та командна статистика, профілі гравців, турнірні сітки та таблиці, фоторепортажі й відеоогляди поєдинків найбільш рейтингових змагань, а також тематичні стрічки новин популярних спортивних ресурсів.

Попри те, що сервіс є європейським, це зовсім не означає, що він обмежується висвітленням виключно міжнародних подій. Український вболівальник знайде на FlashScore інформацію про такі турніри як баскетбольна, волейбольна  та гандбольна Суперліги України, Екстра-ліга з футзалу, хокейна УХЛ. Найбільше уваги приділено, звісно, футболу. Наразі в цьому розділі сім внутрішньоукраїнських турнірів. Зокрема, в сезоні 2021/22 серед них вперше з’явилась Вища ліга чемпіонату України серед жінок.

Одна з головних переваг FlashScore - можливість кастомізації. На сайті та в мобільних додатках є розділ «Обране», котрий ви можете налаштувати відповідно до власних вподобань. Додавайте у нього улюблені турніри, команди та гравців за якими хочете стежити. Завдяки широкому меню налаштувань сповіщень, ви точно не проґавите жодного важливого моменту матчу, навіть якщо відволіклись на інші справи чи не маєте можливості стежити за грою по ТБ. Та головне, синхронізація між десктоп- та мобільною версіями дозволяє миттєво поширити індивідуальні налаштування на всі пристрої, якими ви користуєтесь. Достатньо лише увійти в обліковий запис.

Розробники сервісу постійно працюють над його вдосконаленням, практично щотижня розширюючи діапазон висвітлення спортивних подій. Регулярно оновлюються й функціональні можливості FlashScore. Не меш важливо й те, що доступ до сайту та мобільних додатків є безкоштовним. Жодних демоверсій чи випробувальних термінів. Кожен бажаючий без будь-яких фінансових затрат може користуватись сервісом одразу й у повному обсязі.


Комментарии пользователей сайта

(Нет комментариев)

Добавить стену ВКонтакте
Укажите ID группы или страницы ВКонтакте,
посвящённой Вашему турниру:

например: 24687652