Напоминаем: дозавочный период между 5 и 6 игрой!

10 января 2022 11:42

 

Стаття 5.   Дозаявки.

1. Дозаявки гравців в усіх лігах дозволені протягом тижня спеціальними датами, опублікованими на сайті, не більш ніж двох гравців в кожну команду, за виключенням форс-мажорних обставин, за рішенням оргкомітету. Якщо схема розіграшу у лізі передбачує змагання у два кола, то дозаявка стає можливою між колами. При дозаявці команди вносять додатковий турнірний внесок у розмірі 1% від внеску.

2. Дозаявковий період у  першій лізі турніру  також проводиться в дозаявкове вікно, дати якого публікуються на сайті турніру, в кількості двох гравців. Але дозаявка гравців, які заявлені в вищій лізі Чемпіонату області з фут залу заборонені, окрім тих команд, які перед до заявковим вікном займають місця у нижній частині турнірної таблиці за рішенням оргкомітету.

3. Команди, які заявили в свої склади менш ніж 10 польових гравців та двох воротарів, мають право протягом першого кола турніру дозаявити у свої склади гравців до загальної кількості 12 гравців включаючи воротарів.

4. В перші два тижні змагань команда має право дозаявляти гравців за рішенням Оргкомітету за умови, якщо це не змінює рейтинг команди більш ніж до середнього рівня ліги.

5. Дозаявка гравців в дозаявковий період змагань дозволяється виключно за рішенням Оргкомітету. Якщо Оргкомітет має сумнів відносно рівня гри відповідного гравця, приймається рішення про просмотрову дозаявку цього гравця на одну гру і лише після цього приймається остаточне рішення. Під час дозаявки гравця вказується інформація про найкращі виступи цього гравця в турнірах за останні 2-3 роки Кубку Харкова, Кубку ФК «Універ» та інших турнірах. Якщо цих гравців немає в базах турнірів, то потрібно надати копії паспортів.

5. Якщо у команді за різними обставинами не мають можливості виходити на поле більш ніж 8 гравців і 1 воротар, то кожна команда у будь-який період має право провести дозаявку за форс-мажором у кількості 1-3 чоловік за рішенням Оргкомітету, але ця дозаявка не повинна підвищувати рівень команди до більш ніж середнього рівня ліги.

6. Дозаявка гравців з причини дисциплінарних санкцій основного складу команди заборонена і не є форс-мажором.

7. Гравці команди, яка знята з турніру за рішенням Оргкомітету, мають право бути заявленими в інші команди не більше ніж по 3 особи за одну команду.

8. Дозаявка гравців, вже заявлених в турнірі за ще будь-яку команду, заборонена (окрім воротарів).

9. Відповідальність за відповідність якомусь пункту Регламенту кожної дозаявки несе команда, яка дозаявляє гравця. У випадку невідповідності заявки Регламенту на команду можуть бути накладені штрафні санкції шляхом присудження поразки у матчах, де грав гравець, порушуючий пункти Регламенту;

10. За рішенням оргкомітету дозволена дозаявка за форс-мажором, яка закінчується за тиждень до початку ігор плей-офф.


Комментарии пользователей сайта

(Нет комментариев)

Новости
Добавить стену ВКонтакте
Укажите ID группы или страницы ВКонтакте,
посвящённой Вашему турниру:

например: 24687652