Апелляция команды Класс

15 января 2021 16:26

                                                                           До голови Апеляційного комітету ХОАФ

Любімого О. М.

 

                                               А П Е Л Я Ц І Й Н А  С К А Р Г А

(оскарження до Апеляційного комітету ХОАФ)

 

 

30 грудня 2020 року Левченко Д.В. як представника (в заявці) команди «КЛАСС» подав скаргу до КДК ХОАФ щодо застосування дисциплінарних правил УАФ (ст.24) до гравця команди «ГЕПАРД» Дуплія А. та тренера команди Одєгова В.

6 січня 2021 року (оприлюднено 11 січня 2021 року) рішенням КДК ХОАФ відмовлено в задоволенні скарги у зв’язку з тим, шо начебто не підтвердився факт  висловлювання нецензурних слів в образливій формі з боку Дуплія А. та Одєгова В.

Вважаю рішення КДК ХОАФ від 6 січня 2021 року незаконним та необґрунтованим, у зв’язку з чим підлягає скасуванню з наступних підстав.

Левченко Д.В. повідомим про факт вчинення даного адміністративного правопорушення Дуплія А. та Одєгова В. органи національної поліції України (матеріали поліції у якості доказу будуть при необхідності надані Апеляційного комітету ХОАФ).

Свідками факту даного порушення є всі члені команди «КЛАСС», третій арбітр матчу Ващук С. та Кривушкін Д. (пояснення будуть надані при необхідності під час засідання апеляційного комітету).

         Відповідно до дисциплінарних правил УАФ Неетична, некоректна, неспортивна поведінка поведінка (вислови та/або дії) футболістів, офіційних та інших осіб, що не відповідає встановленим спортивним нормам і традиціям, має зухвалий, вульгарний, неввічливий характер і ображає фізичних та/або юридичних осіб.

Згідно дисциплінарних правил УАФ Стаття 2. Видами порушень є: 5) агресивна поведінка;.

Виходячи зі змісту дисциплінарних правил УАФ стаття 24 До клубів, вболівальники яких демонструють неналежну поведінку на стадіоні та прилеглій до нього території, застосовуються дисциплінарні санкції, у випадках: Агресивна поведінка Будь-яка образа іншої особи, особливо агресивними жестами та/або в вербальній формі, підлягає відстороненню. Рішення про термін відсторонення приймає КДК УАФ у відповідності до Додатку 5 цих Правил.

 

         На підставі викладеного,

 

П Р О Ш У:

 

Скасувати рішення КДК ХОАФ від 6 січня 2021 року винесене за результатами розгляду скарги Левченко Д.В. як представника  (в заявці) команди «КЛАСС» та задовольнити скаргу;

.

 

 

 

15 січня 2021 року                                                     Левченко Д.В.

 

 


Комментарии пользователей сайта

(Нет комментариев)

Модератор турнира: Иван Иванов









Подписчики турнира
Добавить стену ВКонтакте
Укажите ID группы или страницы ВКонтакте,
посвящённой Вашему турниру:

например: 24687652

Кубок ФК Универ - univer.sportinform.com.ua
Модератор :Иван Иванов
Вид спорта:Футбол
Страна:Украина
Город:Харків
Телефон организатора:(057) 340 54 75; (097) 314 39 97; (050) 683 30 96
Е-mail организатора:fc-univer@yandex.ru
Комментарий:Приглашаем команды из Харькова и Харьковской области принять участие в нашем любительском турнире по мини-футболу